Vitaliteit werkt

Heeft jouw organisatie een hoog verzuimpercentage? Scoort jouw organisatie of team steeds hoger op werkstress? Geven steeds meer medewerkers aan te kampen met stress- en of burn-out klachten? Ben je benieuwd hoe je de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie kunt vergroten?

Waarmee wil jij aan de slag?

De basis voor een goed werkklimaat

Training stress en burn-out

Heb jij een stijgend aantal medewerkers met stress klachten? Neemt het uitval percentage toe? Buro de Waal ondersteund en begeleid organisaties met workshops en trainingen op maat. Medewerkers leren hun vitaliteit vergroten. Hierdoor ervaren zij minder stress en meer plezier in hun werk. Wil je meer weten over de trainingen en workshops van Buro de Waal. Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

De basis voor een duurzame werkrelatie

Persoonlijke coaching

Sommige medewerkers worstelen met vraagstukken waar ze niet alleen uitkomen. Wij ondersteunen jouw medewerkers op een deskundige wijze bij het oplossen van deze vraagstukken. Op deze manier blijven medewerkers duurzaam inzetbaar, wordt uitval voorkomen of verkort en doorstroom bevorderd. Buro de Waal biedt begeleiding bij loopbaan oriëntatie, hulp bij re-integratie, stress en burn-out en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers lees meer.

De werkwijze van Buro de Waal

Buro de Waal werkt van uit de oplossingsgerichte benadering en de positieve psychologie. Wij zijn betrokken coaches en trainers met velen jaren praktijkervaring.  Naast de persoonlijke coachsessie’s of trainingen hebben deelnemers toegang tot de online leeromgeving van Buro de Waal. Een schatkamer van inspiratie, opdrachten en nieuwe inzichten.

Wat klanten zeggen over Buro de Waal

 

Lindsey Franken/loopbaan begeleiding

“Door de coaching heb ik geleerd waarom het belangrijk is om dingen te doen die mij gelukkig maken. Dit helpt mij om prioriteiten te stellen. Ik heb hierdoor een leuker leven met veel meer rust! Ook heb ik geleerd welke talenten ik bezit. We hebben veel onderzocht. Ontplooi ik deze talenten nu in mijn dagelijks werk? Hoe kan ik meer doen wat ik belangrijk vind en waar ik goed in ben? Dit leverde mij zeer interessante inzichten op. Christel is een jonge, spontane en hippe coach. Ze heeft veel mensenkennis en kent de zakenwereld. Ik keek ieder keer uit naar onze coaching, omdat ik iedere sessie weer iets meer over mijzelf leerde en dichter bij mijzelf kwam.”

Jitte/hulp bij re-integratie

“Een van mijn grootste wensen was het eigen maken van mijn nieuwe ik op mijn werkplek, in contact met anderen, maar vooral ook voor mijzelf. Ik ben meer voor mijn grenzen gaan staan en deze ook gaan uitspreken naar anderen. Ik voelde mijzelf al vrij snel happy. Er zijn op een heel aantal gebieden dingen voor mij veranderd. Ik ben meer gaan kijken naar wat ik graag wil en wat ik belangrijk vind’

‘Het plezier in het werk is langzamerhand teruggekomen en ook de passie die ik voel voor het werk. Ik ben er juist achter gekomen wat ik wel leuk vind en minder leuk vind, waar ik het in de organisatie wel mee eens ben en waar niet en vooral mijn grenzen hierbij aangeven. Ik durf nu ook verder vooruit te kijken en te onderzoeken waar in het werkveld nog meer krachten, mogelijkheden en kansen liggen.”

Directeur zorg & welzijn ROC Nijmegen

Deze workshop zeer regelmatig laten terug komen op verschillende studiedagen!! Zeer waardevol! Top aan de training: bewustwording, zeer goede verhouding tussen theorie en oefeningen en zeer plezierige docenten.

Benieuwd naar wat Buro de Waal voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mail naar info@burodewaal.nl of vul het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dit zijn de klanten waar Buro de Waal voor werkt