Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Coachsessie tijdens de Landelijke Week van de Werkstress

11 november @ 08:00 - 15 november @ 17:00

- Gratis

Merk jij dat je steeds vaker moe bent na een dag werken? Merk je de afgelopen maanden dat je steeds vaker uitgeput bent en geen zin meer hebt in de leuke dingen? Of misschien ben je al ziek thuis met stress- en burn-outklachten. Maak tijdens de Landelijke Week van de Werkstress kennis met Buro de Waal. Tijdens een gratis coachsessie ervaar je of stress- en burn-outcoaching wat voor jou zou kunnen zijn en maak je kennis met de deskundige aanpak van Buro de Waal.

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Maar je kunt gelukkig ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. En ook kun je veel doen om te herstellen als je al uitgevallen bent.

Wil jij je inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier in. Wij nemen na ontvangt van het formulier contact met je op om een afspraak in te plannen.

Leuk om je te ontmoeten tijdens de Week van de Werkstress!

Buro de Waal is aangesloten bij OVAL.

Buro de Waal is gespecialiseerd in het begeleiden van medewerkers bij stress en burn-out. Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan contact met ons. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Gegevens

Begin:
11 november @ 08:00
Einde:
15 november @ 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Praktijk Buro de Waal

Gegevens

Begin:
11 november @ 08:00
Einde:
15 november @ 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Praktijk Buro de Waal