Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis sessie loopbaanadvies tijdens de Nationale week van de loopbaan

16 september 2019 @ 08:00 - 21 september 2019 @ 17:00

- Gratis

Twijfel jij wel eens of je huidige baan nog bij je past?

Een loopbaan kan een onvoorspelbaar verloop krijgen. Je haalt geen voldoening en energie meer uit je werk. Ook na succesvolle jaren is vastlopen in je loopbaan zomaar mogelijk door bijvoorbeeld een veranderende organisatie, een burn-out of ingrijpende gebeurtenissen in je persoonlijke leven.

Werken aan nieuw perspectief

Wanneer je lange tijd in een bepaalde functie of branche hebt gewerkt, kan het lastig zijn te bedenken wat je nieuwe stap op loopbaangebied gaat worden. Werken aan nieuw perspectief geeft energie! Loopbaanadvies van Buro de Waal schept duidelijkheid over welk werk bij jou past en helpt je daadwerkelijk tot actie over te gaan om dat werk te gaan vinden.

Nieuw perspectief na burn-out of bore-out

Wanneer je na een burn-out of bore-out weer aan het werk gaat, kan het lastig zijn om tijdens je re-integratie te werken aan een nieuwe stap in je loopbaan. Buro de waal is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met verminderde energie. Zodat je in deze fase van je herstel ook de juiste, duurzame stappen zet op carrière gebied.

Gratis adviesgesprek tijdens de week van de loopbaan

Ben je benieuwd of loopbaanadvies iets voor jou is? Schrijf je dan, tijdens de Landelijke week van de loopbaan in voor een gratis loopbaansessie. Je maakt in 1,5 uur kennis met ons en de werkwijze van Buro de Waal. Inschrijven is mogelijk tot 16 september.

 

Gegevens

Begin:
16 september 2019 @ 08:00
Einde:
21 september 2019 @ 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Praktijk Buro de Waal

Gegevens

Begin:
16 september 2019 @ 08:00
Einde:
21 september 2019 @ 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Praktijk Buro de Waal