Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

burodewaal

Welke klachten heb je bij een burn-out?

/
Welke klachten heb je wanneer je burn-out bent? Ontdek de meest voorkomende klachten. Wil je weten waar jij staat op dit gebied maak dan de burn-out test.
BurodeWaal

Perfectionisme de rode loper naar burn-out

/
Wat als je gek word van je perfectionisme? In dit artikel meer informatie en tips om te leren omgaan met perfectionisme.

Burn-out, het persoonlijke verhaal van Cas

/
Manager van een groot internationaal bedrijf en dan gaat het licht uit. Het overkwam Cas. Hij raakte burn-out. In dit interview zijn persoonlijke verhaal.
BurodeWaal

Hoera, wij zijn jarig

/
Hoera, Buro de Waal bestaat 1 jaar. En dat vieren wij graag met jou.

Verhuisbericht

/
Wij gaan verhuizen vanaf 1 januari 2019 is ons nieuwe adres Kerkenbos 1037 te Nijmegen.

Terugblik op de Week van de Werkstress

/
Herken jij jouw talenten niet meer? Ben je op zoek naar juist die talenten die jouw uniek maken? Of heb je überhaupt het idee dat je geen onderscheidende talenten hebt? Wil jij 2019 starten met een plan? Jouw talenten herkennen en ook weten wat je met die talenten kunt doen?
BurodeWaal

Van talent naar performance

/
Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid, ben je manager, HRM-manager of adviseur? Wil jij deskundig advies over hoe het talent binnen jouw organisatie zo goed mogelijk te benutten? Buro de Waal zorgt voor deskundige begeleiding bij het in kaart brengen van talent.

Het bos is natuurlijk het mooiste kantoor van Nederland

/
Onlangs is Christel geslaagd voor haar opleiding tot wandelcoach. Christel behoort hiermee tot 1 van de eerste Register Wandelcoaches die Nederland rijk is. Vanwege het behalen van dit diploma is Christel geïnterviewd over wat haar heeft geïnspireerd tot het volgen van deze studie.