• Buro de Waal

    Centrum voor stress en burn-out

Vitaal en gezond aan het werk

Met onze interventies voor uw werknemers versnellen we het herstel en verkorten we de verzuimduur. Uw medewerker is bij ons in goede handen en verzekerd van de beste werkgerichte zorg. Dit doen we met goed opgeleide medewerkers, die resultaat behalen op basis van evidence based behandeling.

Stress & burn-out

Voordat medewerkers uitvallen zijn in een eerder stadium vaak al signalen waar te nemen van verminderde mentale en fysieke veerkracht. De juiste behandeling voorkomt verzuim en verkort de duur ervan. De begeleiding bij stress en burn-out is zowel gericht op werkende medewerkers (preventie) als op medewerkers die zijn uitgevallen met stress gerelateerde klachten.
Lees hier meer over onze aanpak. 

Re-integratie

Bij uitval is succesvolle re-integratie het doel. Tijdens onze interventies betrekken we daarom alle betrokken partijen. Onze begeleiding is gericht op resultaat: een spoedig herstel en bij ziekteverzuim een snelle werkhervatting. We doen dit door middel van on & off the job begeleiding. Ook tweede spoor trajecten maken onderdeel uit van onze dienstverlening.
Lees hier meer over onze aanpak. 

Gezond en duurzaam inzetbaar blijven

De performance van mensen is voor een groot deel afhankelijk van hun persoonlijke ambitie, daadkracht en persoonlijkheid. Buro de Waal geeft inzicht in het huidige functioneren en helpt talenten en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Loopbaanadvisering

Een loopbaan kan door verschillende ontwikkelingen anders lopen dan gepland. Veranderingen in de organisatie en de medewerker zelf kunnen leiden tot een mismatch. Loopbaanadvies geeft inzicht in drijfveren, talenten, persoonlijkheid, beroepsinteresses en ambities. Met behulp van deze inzichten wordt een deskundig en duurzaam advies gegeven.
Lees hier meer over onze aanpak. 

Talentontwikkeling

Een opgroeiend kind leert elke dag bij. Hoe vanzelfsprekend is leren voor jou en voor medewerkers in jouw organisatie? Uit onderzoek blijkt dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Talentontwikkeling staat steeds vaker hoog op de prioriteitenlijst van het topmanagement in Nederland. Wil jij hiermee ook starten?
Lees hier meer over onze aanpak.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over ons en onze dienstverlening

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

De belangrijkste voordelen voor onze samenwerkingspartners

  • Intake binnen 24 uur

  • Start begeleiding binnen 1 week na intake

  • Tussentijdse update van de voortgang

  • Prijs is inclusief voortgangsgesprek

  • De beste kwaliteit zorg voor uw medewerker

Met trots werken wij voor de volgende bedrijven

Lees hier het E-Magazine

4 keer per jaar automatisch ons gratis
E-Magazine ontvangen?