Wij zijn Mireille en Christel. We delen dezelfde passies: persoonlijke ontwikkeling en het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Eigenaar/coach/trainer

Christel Hendriks

Als coach en trainer is Christel authentiek en ontwapenend. Altijd betrokken, sensitief en weet de vinger op de zere plek te leggen. De coaching is altijd vanuit de positieve psychologie en oplossingsgericht. Het bereiken van doelen en resultaat is het uitgangspunt. Uiteraard heeft Christel als coach en trainer alle benodigde opleidingen en cursussen gevolg en laat ze zich regelmatig bijscholen lees meer.

Eigenaar/coach/trainer

Mireille Nefkens

Mireille is coach en trainer gespecialiseerd in re-integratie, stress, burn-out en psychische klachten. Samen met Christel is zij Buro de Waal gestart van waaruit zij individuele coaching geeft, off- en on-the-job en daarnaast workshops en trainingen voor groepen op het gebied van preventie: duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Haar didactische achtergrond, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en studie psychologie zijn daarbij van toegevoegde waarde.
lees meer.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mail naar info@burodewaal.nl of vul het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alone we can do so little together we can do so much. Onze samenwerkingspartners/ organisaties bij wie wij zijn aangesloten.