Maak kennis met het team van Buro de Waal

Eigenaar/coach/trainer

Christel Hendriks

Als coach en trainer is Christel authentiek en ontwapenend. Altijd betrokken, sensitief en weet de vinger op de zere plek te leggen. De coaching is altijd vanuit de positieve psychologie en oplossingsgericht. Het bereiken van doelen en resultaat is het uitgangspunt. Uiteraard heeft Christel als coach en trainer alle benodigde opleidingen en cursussen gevolg en laat ze zich regelmatig bijscholen lees meer.

Eigenaar/coach/trainer

Mireille Nefkens

Mireille is coach en trainer gespecialiseerd in re-integratie, stress, burn-out en psychische klachten. Samen met Christel is zij Buro de Waal gestart van waaruit zij individuele coaching geeft, off- en on-the-job en daarnaast workshops en trainingen voor groepen op het gebied van preventie: duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
lees meer.

Het buitenkantoor verdient aandacht

Veelal vinden onze coachsessies buiten, in het bos, plaats. Omdat wij een groene en gezonde aarde belangrijk vinden, doneren wij voor iedere traject dat Buro de Waal begeleidt, een boom aan de stichting Trees for All.

Trees for All plant bomen in binnen- en buitenland. Alle bossen worden duurzaam beheerd. Meer weten over deze stichting? Klik hier.

Alone we can do so little together we can do so much

LogoRegisterWandelcoach®

Hoe Buro de Waal omgaat met het coronavirus

Het coronavirus is in het nieuws en roept ook voor ons vragen op. Wij nemen de huidige richtlijnen van het RIVM in acht. Op dit moment is er geen aanleiding om te stoppen met onze activiteiten. Wel hebben we enkele kanttekeningen >> lees meer