Mensen raken niet burn-out omdat ze zwak zijn maar omdat ze veel te lang sterk waren.

Wij wij zijn

Buro de Waal is gespecialiseerd in coaching en training bij burn-out, re-integratie, stress-preventie en loopbaanvraagstukken. Deze vier aandachtsgebieden versterken de mentale veerkracht.

Wij werken vanuit onze praktijk in Nijmegen maar ook in het mooie wandelgebied de Hatertse Vennen. Buro de Waal kent haar eigen unieke aanpak waarin theorie en praktijk bij elkaar worden gebracht. Met 1 op 1 gesprekken en een aanvullende online leeromgeving helpen wij jou het beste uit jezelf te halen.

Werkwijze

Onze begeleiding kan ingezet worden bij herstel van ziekte (stress en burn-outbegeleiding), bij het vinden van balans (stresspreventie en re-integratiebegeleiding) en bij excelleren (loopbaanbegeleiding).
Wij werken altijd oplossingsgericht en vanuit de positieve psychologie. Wij zijn ervaren en betrokken coaches die jouw belang altijd voorop hebben staan. Bij iedere sessie zet je stappen op weg naar het door jou gewenste doel. Om mentale weerbaarheid te vergroten worden verschillende technieken ingezet zoals Acceptance Commitment Therapy, Cognitieve Gedragscoaching en de Talentenanalyse.

ACT

Acceptance Commitment Therapy (ACT) leert je uitdrukkelijk niet om positiever te denken. Deze therapie leert je onderzoeken hoe je op een slimme manier om kunt gaan met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden. Het gaat in op de rol van denken in ons leven, zowel positief als negatief. Ook wordt heel nadrukkelijk gekeken naar jouw doelen en dromen en hoe je die in de toekomst kunt gaan verwezenlijken.

Leuk je te ontmoeten. Maak kennis met het team van Buro de Waal.

Eigenaar/coach/trainer

Christel Hendriks

Als coach en trainer is Christel authentiek en ontwapenend. Altijd betrokken, sensitief en weet de vinger op de zere plek te leggen. De coaching is altijd vanuit de positieve psychologie en oplossingsgericht. Het bereiken van doelen en resultaat is het uitgangspunt. Uiteraard heeft Christel als coach en trainer alle benodigde opleidingen en cursussen gevolg en laat ze zich regelmatig bijscholen lees meer.

Eigenaar/coach/trainer

Mireille Nefkens

Mireille is coach en trainer gespecialiseerd in re-integratie, stress, burn-out en psychische klachten. Samen met Christel is zij Buro de Waal gestart van waaruit zij individuele coaching geeft, off- en on-the-job en daarnaast workshops en trainingen voor groepen op het gebied van preventie: duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Haar didactische achtergrond, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en studie psychologie zijn daarbij van toegevoegde waarde.
lees meer.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mail naar info@burodewaal.nl of vul het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alone we can do so little together we can do so much. Onze samenwerkingspartners/ organisaties bij wie wij zijn aangesloten.