Mensen raken niet burn-out omdat ze zwak zijn maar omdat ze veel te lang sterk waren.

Wij wij zijn…

Buro de Waal is gespecialiseerd in coaching en training bij stress en burn-out, re-integratie en loopbaanvraagstukken. Wij werken vanuit onze praktijk in Nijmegen maar ook in het mooie wandelgebied de Hatertse Vennen. Vanuit de praktijk hebben wij onderzocht wat werkt (en wat niet). Op deze manier hebben wij onze eigen unieke aanpak ontwikkeld waarin theorie en praktijk bij elkaar worden gebracht. Met 1 op 1 gesprekken en een aanvullende online leeromgeving helpen wij jou het beste uit jezelf te halen.

Hoe wij werken…

Bij alles wat wij doen gaan wij uit van jouw kracht. Wij helpen jou de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent. Wij werken altijd oplossingsgericht en vanuit de positieve psychologie. Wij zijn ervaren en betrokken coaches die jouw belang altijd voorop hebben staan. Bij iedere sessie zet je stappen op weg naar het door jou gewenste doel. Om mentale weerbaarheid te vergroten worden verschillende technieken ingezet zoals Acceptance Commitment Therapy en Cognitieve Gedragscoaching.

Onze missie…

Het is de missie van Buro de Waal om een positieve bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Wanneer je iets in je leven wilt veranderen maar je niet weet hoe blijf je vaak in cirkels draaien. Hulp van buitenaf kan voor een nieuwe kijk en mogelijk de oplossing zorgen. Wij zijn Buro de Waal gestart vanuit onze drive om mensen te helpen in deze tijd van persoonlijke groei.

Leuk je te ontmoeten. Maak kennis met het team van Buro de Waal.

Eigenaar/coach/trainer

Christel Hendriks

Als coach en trainer is Christel authentiek en ontwapenend. Altijd betrokken, sensitief en weet de vinger op de zere plek te leggen. De coaching is altijd vanuit de positieve psychologie en oplossingsgericht. Het bereiken van doelen en resultaat is het uitgangspunt. Uiteraard heeft Christel als coach en trainer alle benodigde opleidingen en cursussen gevolg en laat ze zich regelmatig bijscholen lees meer.

Eigenaar/coach/trainer

Mireille Nefkens

Mireille is coach en trainer gespecialiseerd in re-integratie, stress, burn-out en psychische klachten. Samen met Christel is zij Buro de Waal gestart van waaruit zij individuele coaching geeft, off- en on-the-job en daarnaast workshops en trainingen voor groepen op het gebied van preventie: duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Haar didactische achtergrond, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en studie psychologie zijn daarbij van toegevoegde waarde.
lees meer.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Mail naar info@burodewaal.nl of vul het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alone we can do so little together we can do so much. Onze samenwerkingspartners/ organisaties bij wie wij zijn aangesloten.