Referenties

Na de burn-out coaching heb ik al een referentie geschreven, destijds gaf ik aan het vervolgtraject (re-integratie begeleiding en loopbaan coaching) ook bij jullie te willen volgen. Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad, ik kan het zelfs iedereen aanraden! Het is fijn dat ik vanuit het eerste traject al vertrouwd was met Mireille, dus in het vervolg hoefde ik niet opnieuw alles uit te leggen. En omdat Mireille wist wat ze in deel 1 al met mij had doorlopen, kon ze daar in deel 2 makkelijk op teruggrijpen. Hierdoor is het een soort doorlopend traject geworden, waar ik heel veel aan heb gehad.

Tijdens mijn burn-out/depressieve periode ben ik door mijn werkgever benaderd om mij te laten begeleiden door buro de Waal. Nadat ik website had doorgenomen welke mij zeer aansprak was het eerste contact snel gelegd. De professionaliteit in combinatie met de zeer persoonlijke benadering heeft mij het niet alleen het inzicht gegeven waar mijn talenten/kwaliteiten liggen maar ook zeker waar mij valkuilen liggen.
Tijdens het traject werd ik constant uitgedaagd om de confrontatie aan te gaan met mijzelf. Geen gemakkelijke opgaaf maar wel bijzonder effectief. Het was hard werken maar het eindresultaat was er ook zeker naar.

8,9 / 10

Gemiddelde score van 278 reviews

Wat ben ik blij, dat ik na de kennismaking in de Week van de werkstress, een traject ben gaan volgen bij Buro de Waal. Ik heb handvaten gekregen om beter om te gaan met stress en tegenslagen. Ik voelde me begrepen en met praktijkvoorbeelden is het heel bruikbaar in mijn werk en leven. Mireille is een super tof mens en we hebben ook de nodige humor gehad.

Afgelopen jaar ben ik begeleid door Christel van Buro de Waal. Wat heb ik afgelopen jaar veel geleerd. Van overwerkt te zijn en weinig tot geen puf meer hebben tot energiek persoon die met zich zelf aan de slag gaat en tools heeft gekregen vanuit deze begeleiding. De communicatie als erg prettig ervaren en je kunt je ei kwijt (wat heel belangrijk is in dit soort processen). Aanrader als je het even niet meer weet qua werk. Hierdoor ben ik gegroeid en heb niet alleen een doel voor ogen maar ben ook privé beter in mijn vel gaan zitten.
Wat een TOP coaching!!

Ik heb het contact met Christel als erg prettig ervaren. Bij Buro de Waal namen ze de tijd, en luisterden oprecht. De uitleg van de TMA was helder en met de concrete tips en handvatten kan ik nu aan de slag. Ik heb meer inzicht gekregen en voel me gesteund in mijn kunnen.

Al jaren wist ik dat ik een andere baan in een ander werkveld wilde. Ik wist alleen absoluut niet wat en al helemaal niet waar. Hierdoor kwam zelf ook niet tot concrete actie. De sessies met en opdrachten van Buro De Waal hebben mij echt richting gegeven. Daarna ben ik in stapjes, via het inzetten van hun netwerk en het meedenken met sollicitaties, naar mijn nieuwe baan begeleid. Hiervoor ben ik echt dankbaar en kan ik dit traject iedereen aanraden

Ik heb zo’n fijne coaching gehad, wetenschappelijk onderbouwd en een persoonlijke benadering. Ik had bijvoorbeeld als doel minder zorgen te hebben rondom werk en daardoor weer beter te kunnen slapen. Het is heerlijk dat dit nu wel weer kan. Dit komt ook door kleine oefeningen gedurende mijn dag. Bijvoorbeeld door een wandeling of een bodyscan. Ik heb ook meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en eigen drijfveren. Dit betekent dat ik beter weet wat werkt voor mij en wat niet.

Buro de Waal biedt geen standaard traject, maar coaching op maat. Er wordt echt gekeken naar wat op dat moment nodig is en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat alles in een zeer prettige, vertrouwelijke en open sfeer.

Ik kan Buro de Waal voor 100 % aanbevelen aan mensen die kampen met een burn-out of stress, ook wanneer deze zeer heftig en langdurig aanwezig is. Buro de Waal leert je omgaan met moeilijke emoties (bijv. angst) op een manier dat deze niet je leven bepalen maar dat jij zelf bepaald hoe jij je leven leidt. Het coachtraject is zeer goed praktisch en inspirerend vormgegeven en toegespitst op de individuele problematiek.

Vorig jaar kwam ik in contact met Christel omtrent een loopbaanvraag. Al vanaf het intakegesprek vond ik haar warme en vriendelijke persoonlijkheid erg prettig. In de coachingssessies bleek haar deskundigheid en doortastendheid, ze liet mij nagaan wie ik ben en wat ik kan. Ze toonde zich empatisch, maar ook professioneel en kon mij daardoor uitstekend coachen. Christel werkt gestructureerd, komt afspraken na én zet altijd een stapje extra om je te helpen.

Dankzij een passend traject en professionele begeleiding heb ik sneller dan verwacht weer plezier in mijn werk.

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige en vooral persoonlijke manier gekeken naar je huidige situatie, wat de vraag achter de vraag is en hoe ze je het beste kunnen helpen met het vinden van de antwoorden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Bij Buro de Waal had ik binnen enkele minuten het gevoel dat er een deskundig iemand tegenover me zat die door heel goed luisteren en de juiste vragen te stellen in no-time de wandelroute voor zich zag (soms letterlijk) waarmee ik weer bij mijn vrolijke en rustige zelf terug zou kunnen komen. In mijn eigen tempo en met oog voor mijn persoonlijkheid.

Zowel Christel als Mireille zijn fijne personen die snel vertrouwen winnen en goed aansluiten bij wat je als coachee nodig hebt. Ik heb me altijd begrepen en gerespecteerd gevoeld en veel over mezelf geleerd. Nu ik de stress en burnoutcoaching doorlopen heb ben ik toe aan de volgende stap (re-integratie en loopbaancoaching) die ik graag hier zou voortzetten, omdat ik veel vertrouwen heb dat Buro de Waal mij ook hierin goed zal kunnen begeleiden.

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige manier gekeken naar wat er bij je past, wat je goed zou doen en wat er mogelijk is binnen de termijnen waarin we werkten. Je krijgt duidelijke opdrachten mee die je meer zelfinzicht en structuur geven.

Wat ik het fijne vind aan de coaching van Mireille bij Buro de Waal is dat er puur gekeken wordt wat voor jou zelf werkt. Er wordt geen standaard route of stappen plan afgegaan, maar er wordt gekeken naar jou als persoon en wat kan bijdragen aan jou toekomst.

Ik zou buro de Waal iedereen aanbevelen die met dit soort klachten te maken heeft. Het waren altijd hele leuke, interessante, geestverruimende leerzame gesprekken. Ik sta nog steeds versteld wat ik in een korte tijd bereikt hebt dankzij mijn coach Mireille.

Want onze klanten over ons zeggen…

Wanneer een coachtraject volledig is afgerond ontvangen onze cliënten een uitgebreide vragenlijst. De antwoorden en input uit de vragenlijsten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vanwege de vertrouwelijke relatie met onze cliënten bieden wij altijd de mogelijkheid een referentie af te geven met voornaam, achternaam of volledig anoniem. Op deze pagina zijn de meest recente referenties terug te vinden.

Omdat een referentie niet alles zegt nodigen wij je vooral uit om persoonlijk kennis te maken. Dit is gratis en vrijblijvend. Op deze wijze heb je de gelegenheid om een goede eerste indruk te vormen. Je bent van harte welkom de koffie (of thee) staat voor je klaar.