Wat onze klanten over ons zeggen…

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige en vooral persoonlijke manier gekeken naar je huidige situatie, wat de vraag achter de vraag is en hoe ze je het beste kunnen helpen met het vinden van de antwoorden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Petra Derksen9 september 2019

Bij Buro de Waal had ik binnen enkele minuten het gevoel dat er een deskundig iemand tegenover me zat die door heel goed luisteren en de juiste vragen te stellen in no-time de wandelroute voor zich zag (soms letterlijk) waarmee ik weer bij mijn vrolijke en rustige zelf terug zou kunnen komen. In mijn eigen tempo en met oog voor mijn persoonlijkheid.

Annemieke9 september 2019

Zowel Christel als Mireille zijn fijne personen die snel vertrouwen winnen en goed aansluiten bij wat je als coachee nodig hebt. Ik heb me altijd begrepen en gerespecteerd gevoeld en veel over mezelf geleerd. Nu ik de stress en burnoutcoaching doorlopen heb ben ik toe aan de volgende stap (re-integratie en loopbaancoaching) die ik graag hier zou voortzetten, omdat ik veel vertrouwen heb dat Buro de Waal mij ook hierin goed zal kunnen begeleiden.

Inge 26 augustus 2019

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige manier gekeken naar wat er bij je past, wat je goed zou doen en wat er mogelijk is binnen de termijnen waarin we werkten. Je krijgt duidelijke opdrachten mee die je meer zelfinzicht en structuur geven.

Nathalie Geijtenbeek1 april 2019

Wat ik het fijne vind aan de coaching van Mireille bij Buro de Waal is dat er puur gekeken wordt wat voor jou zelf werkt. Er wordt geen standaard route of stappen plan afgegaan, maar er wordt gekeken naar jou als persoon en wat kan bijdragen aan jou toekomst.

Anoniem 7 mei 2019

Ik zou buro de Waal iedereen aanbevelen die met dit soort klachten te maken heeft. Het waren altijd hele leuke, interessante, geestverruimende leerzame gesprekken. Ik sta nog steeds versteld wat ik in een korte tijd bereikt hebt dankzij mijn coach Mireille.

Anoniem8 juli 2019

Onze trajecten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

Wanneer een coachtraject volledig is afgerond ontvangen onze cliënten een uitgebreide vragenlijst. De antwoorden en input uit de vragenlijsten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vanwege de vertrouwelijke relatie met onze cliënten bieden wij altijd de mogelijkheid een referentie af te geven met voornaam, achternaam of volledig anoniem. Op deze pagina zijn de meest recente referenties terug te vinden.

Omdat een referentie niet alles zegt nodigen wij je vooral uit om persoonlijk kennis te maken. Dit is gratis en vrijblijvend. Op deze wijze heb je de gelegenheid om een goede eerste indruk te vormen. Je bent van harte welkom de koffie (of thee) staat voor je klaar.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.