Ik heb zo’n fijne coaching gehad, wetenschappelijk onderbouwd en een persoonlijke benadering. Ik had bijvoorbeeld als doel minder zorgen te hebben rondom werk en daardoor weer beter te kunnen slapen. Het is heerlijk dat dit nu wel weer kan. Dit komt ook door kleine oefeningen gedurende mijn dag. Bijvoorbeeld door een wandeling of een bodyscan. Ik heb ook meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en eigen drijfveren. Dit betekent dat ik beter weet wat werkt voor mij en wat niet.

Jesmai 5 maart 2020

Buro de Waal biedt geen standaard traject, maar coaching op maat. Er wordt echt gekeken naar wat op dat moment nodig is en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat alles in een zeer prettige, vertrouwelijke en open sfeer.

Angela 3 maart 2020

8,9 / 10

Gemiddelde score van 253 reviews

Ik kan Buro de Waal voor 100 % aanbevelen aan mensen die kampen met een burn-out of stress, ook wanneer deze zeer heftig en langdurig aanwezig is. Buro de Waal leert je omgaan met moeilijke emoties (bijv. angst) op een manier dat deze niet je leven bepalen maar dat jij zelf bepaald hoe jij je leven leidt. Het coachtraject is zeer goed praktisch en inspirerend vormgegeven en toegespitst op de individuele problematiek.

Anoniem25 februari 2020

Vorig jaar kwam ik in contact met Christel omtrent een loopbaanvraag. Al vanaf het intakegesprek vond ik haar warme en vriendelijke persoonlijkheid erg prettig. In de coachingssessies bleek haar deskundigheid en doortastendheid, ze liet mij nagaan wie ik ben en wat ik kan. Ze toonde zich empatisch, maar ook professioneel en kon mij daardoor uitstekend coachen. Christel werkt gestructureerd, komt afspraken na én zet altijd een stapje extra om je te helpen.

Judith30 september 2019

Dankzij een passend traject en professionele begeleiding heb ik sneller dan verwacht weer plezier in mijn werk.

Jan-Wouter 8 oktober 2019

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige en vooral persoonlijke manier gekeken naar je huidige situatie, wat de vraag achter de vraag is en hoe ze je het beste kunnen helpen met het vinden van de antwoorden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Petra Derksen9 september 2019

Bij Buro de Waal had ik binnen enkele minuten het gevoel dat er een deskundig iemand tegenover me zat die door heel goed luisteren en de juiste vragen te stellen in no-time de wandelroute voor zich zag (soms letterlijk) waarmee ik weer bij mijn vrolijke en rustige zelf terug zou kunnen komen. In mijn eigen tempo en met oog voor mijn persoonlijkheid.

Annemieke9 september 2019

Zowel Christel als Mireille zijn fijne personen die snel vertrouwen winnen en goed aansluiten bij wat je als coachee nodig hebt. Ik heb me altijd begrepen en gerespecteerd gevoeld en veel over mezelf geleerd. Nu ik de stress en burnoutcoaching doorlopen heb ben ik toe aan de volgende stap (re-integratie en loopbaancoaching) die ik graag hier zou voortzetten, omdat ik veel vertrouwen heb dat Buro de Waal mij ook hierin goed zal kunnen begeleiden.

Inge 26 augustus 2019

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige manier gekeken naar wat er bij je past, wat je goed zou doen en wat er mogelijk is binnen de termijnen waarin we werkten. Je krijgt duidelijke opdrachten mee die je meer zelfinzicht en structuur geven.

Nathalie Geijtenbeek1 april 2019

Wat ik het fijne vind aan de coaching van Mireille bij Buro de Waal is dat er puur gekeken wordt wat voor jou zelf werkt. Er wordt geen standaard route of stappen plan afgegaan, maar er wordt gekeken naar jou als persoon en wat kan bijdragen aan jou toekomst.

Anoniem 7 mei 2019

Ik zou buro de Waal iedereen aanbevelen die met dit soort klachten te maken heeft. Het waren altijd hele leuke, interessante, geestverruimende leerzame gesprekken. Ik sta nog steeds versteld wat ik in een korte tijd bereikt hebt dankzij mijn coach Mireille.

Anoniem8 juli 2019

Want onze klanten over ons zeggen…

Wanneer een coachtraject volledig is afgerond ontvangen onze cliënten een uitgebreide vragenlijst. De antwoorden en input uit de vragenlijsten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vanwege de vertrouwelijke relatie met onze cliënten bieden wij altijd de mogelijkheid een referentie af te geven met voornaam, achternaam of volledig anoniem. Op deze pagina zijn de meest recente referenties terug te vinden.

Omdat een referentie niet alles zegt nodigen wij je vooral uit om persoonlijk kennis te maken. Dit is gratis en vrijblijvend. Op deze wijze heb je de gelegenheid om een goede eerste indruk te vormen. Je bent van harte welkom de koffie (of thee) staat voor je klaar.