Referenties

Mijn traject bij Christel van Buro de Waal heeft mij heel veel gebracht. Ik kwam zwaar burned-out binnen. Ik mocht en kon hier (mij) zijn, in een warme en veilige omgeving. Hier werd ik ook in verwarring gebracht, door elkaar geschut, ik heb er geworsteld en dat in een voor mij zeer roerige en stressvolle tijd. Ik ben wezenlijk anders gaan denken, nee niet denken, anders in het leven gaan staan. Het gebruik van Acceptance Commitment Therapy was daarbij niet een mal waar ik in werd gegoten. Het was een houvast om denken en gedrag beter te begrijpen en om los te laten. Ik zal graag nog blijven terugkomen voor een ‘apk’!

Hoewel ik niet in een burn-out zat, merkte ik dat mijn stresslevel steevast te hoog was. Met dit gegeven klopte ik aan bij Buro de Waal. Met Mireille heb ik een fijn traject achter de rug. Ik kan oprecht zeggen dat er wat veranderd is. De grootste meerwaarde is voor mij echter niet minder stress (want hoewel iets minder, heb ik die heus nog steeds wel eens), maar het inzicht dat wat ík wil in mijn leven voorop mag staan. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

8,9 / 10

Gemiddelde score van 278 reviews

Tijdens de week van de werkstress (okt. ’19) nam ik contact op met Buro De Waal. Ik dacht wat last van stress te hebben en het was prettig om gehoord te worden en te weten dat ik contact kon opnemen als het niet goed ging. Een goede 3 maanden later zei mijn lichaam stop! Gelukkig wist ik vrij snel dat ik begeleiding van Buro de Waal wilde. Mijn werkgever ging akkoord en met Christel begon ik aan mijn herstel. Zonder haar weet ik niet of ik nu een jaar later, zover geweest zou zijn. De kracht, de expertise, de klik, de bereikbaarheid is geweldig. Ik voelde me zo begrepen en kreeg weer inzicht in mijn eigen kunnen, Ik gun mezelf weer de wereld en ben zo dankbaar dat ik Christel heb leren kennen. Gun jezelf de wereld en neem de hulp aan die je krijgt bij Buro de Waal van Christel en Mireille.

Ik had van mijn buurvrouw over jullie gehoord. Wat een gouden tip. Ik was niet burn-out maar dacht wel al heel lang, is dit het nu?!! Het voelde allemaal middelmatig en ik was niet blij met mijn leven. Mijn energieniveau was erg laag. Na 3 coachgesprekken merkte ik al dat ik echt anders ging doen. Meer vanuit willen en niet meer de hele dag met mijn moeten bezig. Wat een lucht gaf dat. Nu ik klaar ben met mijn coaching kan ik zeggen dat mijn leven er heel anders uitziet. Ik weet weer wie ik ben, wat ik wil en durf stappen te zetten richting mijn droom (een eigen bedrijf).

Mijn strategie was om zo hard mogelijk te werken. De signalen die ik van mijn lijf heb gekregen herkende ik niet. Tijdens de coaching heb ik geleerd mijn patronen te doorbreken en echt anders te gaan doen. Mijn leven is hierdoor zoveel leuker geworden. Ik voel mij nu vrij dingen te doen die ik echt graag wil. Keuzes maken gaat makkelijker. De test heeft mij ook veel geleerd over mijn sterke kanten. De sessies duren anderhalf uur en dat vind ik echt te kort. Dat is het enige punt wat ik kan bedenken dat ik minder vind. Bedankt Mireille.

Nieuwe termen heb ik veel geleerd. Pijn en lijden is mij echt bijgebleven. Jeetje wat zat ik veel in mijn hoofd. Mijn verstand (Pleun) had tijdens de sessies altijd veel in te brengen. Ik heb in korte tijd veel geleerd. Dingen die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. De coaching is super waardevol en krijgt van mij een dikke 10!

Ik ben weer blij met mijn leven. Na een rampjaar privé in 2019 raakte ik in 2020 burn-out. De begeleiding heeft mij stap voor stap weer in contact gebracht met wat ik echt belangrijk vind. De caoching helpt je duidelijk te krijgen wie je bent en wat je wilt in het leven. Ik heb hierdoor mijn energie terug gevonden. Ook ben ik door de gesprekken anders gaan aankijken tegen mijn sterke kanten en kwaliteiten. Ik besefte dat ik veel op wilskracht heb gedaan. Met mijn werkgever heb ik afspraken gemaakt over mijn werk en hierdoor heb ik nu weer veel plezier in mijn werk. Bedankt Mireille en Christel

Bijna 6 maanden heb ik begeleiding gehad van Christel. Deze periode is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik ben van totaal opgebrand naar energiek gegaan. Simpelweg door anders te doen. Het lijkt heel makkelijk maar zonder de hulp van Christel had ik dit niet voor elkaar gekregen. Zeker in deze Corona tijd niet. Christel is betrokken en staat voor je klaar. Ook buiten de sessies om had ik regelmatig contact als het niet zo lekker liep en ik niet vooruit kon.

Zeker een aanrader. De TMA uitkomsten hebben mij heel veel gebracht. Ik weet nu in welke richting ik moet gaan zoeken voor een nieuwe baan.

Mijn werkgever gaf mij de tip te gaan praten bij Buro de Waal. Al maanden liep ik met een ontevreden gevoel rond. In de tijd merkte ik ook dat ik steeds minder energie had. Behoorlijk balen allemaal. Zelf kwam ik er niet meer uit. Met Mireille had ik direct een klik. Ze is rustig, deskundig en heeft veel humor. Dat was erg fijn tijdens de coaching. Resultaat een nieuwe baan in een gaaf bedrijf. Dat ik ook nog eens dankzij het netwerk van Buro de Waal heb gevonden. Ik kan Buro de Waal dan ook niet alleen aanbevelen maar zeggen niet twijfelen, doen!

In 3 uur wist ik meer dan in jaren naar school gaan. Waarom hebben we het hier op school niet meer over. Ik heb een talententest gedaan om een betere studiekeuze te maken (voor mijn vervolgopleiding). Van een vriend had ik de tip gekregen om jullie test te maken. Dankzij de uitkomsten van de test durf ik nu een keuze te maken. Het geeft mij vertrouwen om eindelijk eens duidelijk te hebben waar ik goed in ben. Bedankt Christel.

De coaching was zeer prettig en veelzijdig. De aanpak was fijn en praktisch. Sommige onderdelen hebben mij zeer veel gebracht andere iets minder. Doordat het zo praktisch was heb ik ook geleerd dingen thuis toe te passen. De test op mijn talenten in beeld te brengen heeft mij veel inzichten gegeven.

Een aanbeveling schrijven is niet iets wat ik snel doe maar ik dit geval wil ik mijn coach Mireille van harte aanbevelen. Nadat ik ziek thuis kwam te zitten wist ik niet meer welke stappen te zetten. Mireille heeft mij stap voor stap, in mijn eigen tempo geholpen terug te komen in het arbeidsproces. De spanning van het terug keren naar het werk was er nog wel. Ik heb de afgelopen maanden veel geleerd. Uiteindelijk heb ik zelfs een nieuwe baan gevonden die beter past (dankzij de uitkomsten van de talententest. Super tevreden over Buro de Waal.

De gesprekken bij Buro de Waal hebben mij in korte tijd veel inzicht gegeven. Toen ik 6 maanden geleden bij de dokter de tip kreeg voor Buro de Waal was ik eerst sceptisch om naar een coach te gaan. Na het eerste gesprek was die twijfel weg. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Je verdient oprecht mijn aanbeveling. Christel, dank voor alle hulp van de afgelopen maanden.

Na de burn-out coaching heb ik al een referentie geschreven, destijds gaf ik aan het vervolgtraject (re-integratie begeleiding en loopbaan coaching) ook bij jullie te willen volgen. Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad, ik kan het zelfs iedereen aanraden! Het is fijn dat ik vanuit het eerste traject al vertrouwd was met Mireille, dus in het vervolg hoefde ik niet opnieuw alles uit te leggen. En omdat Mireille wist wat ze in deel 1 al met mij had doorlopen, kon ze daar in deel 2 makkelijk op teruggrijpen. Hierdoor is het een soort doorlopend traject geworden, waar ik heel veel aan heb gehad.

Tijdens mijn burn-out/depressieve periode ben ik door mijn werkgever benaderd om mij te laten begeleiden door buro de Waal. Nadat ik website had doorgenomen welke mij zeer aansprak was het eerste contact snel gelegd. De professionaliteit in combinatie met de zeer persoonlijke benadering heeft mij het niet alleen het inzicht gegeven waar mijn talenten/kwaliteiten liggen maar ook zeker waar mij valkuilen liggen.
Tijdens het traject werd ik constant uitgedaagd om de confrontatie aan te gaan met mijzelf. Geen gemakkelijke opgaaf maar wel bijzonder effectief. Het was hard werken maar het eindresultaat was er ook zeker naar.

Wat ben ik blij, dat ik na de kennismaking in de Week van de werkstress, een traject ben gaan volgen bij Buro de Waal. Ik heb handvaten gekregen om beter om te gaan met stress en tegenslagen. Ik voelde me begrepen en met praktijkvoorbeelden is het heel bruikbaar in mijn werk en leven. Mireille is een super tof mens en we hebben ook de nodige humor gehad.

Afgelopen jaar ben ik begeleid door Christel van Buro de Waal. Wat heb ik afgelopen jaar veel geleerd. Van overwerkt te zijn en weinig tot geen puf meer hebben tot energiek persoon die met zich zelf aan de slag gaat en tools heeft gekregen vanuit deze begeleiding. De communicatie als erg prettig ervaren en je kunt je ei kwijt (wat heel belangrijk is in dit soort processen). Aanrader als je het even niet meer weet qua werk. Hierdoor ben ik gegroeid en heb niet alleen een doel voor ogen maar ben ook privé beter in mijn vel gaan zitten.
Wat een TOP coaching!!

Ik heb het contact met Christel als erg prettig ervaren. Bij Buro de Waal namen ze de tijd, en luisterden oprecht. De uitleg van de TMA was helder en met de concrete tips en handvatten kan ik nu aan de slag. Ik heb meer inzicht gekregen en voel me gesteund in mijn kunnen.

Al jaren wist ik dat ik een andere baan in een ander werkveld wilde. Ik wist alleen absoluut niet wat en al helemaal niet waar. Hierdoor kwam zelf ook niet tot concrete actie. De sessies met en opdrachten van Buro De Waal hebben mij echt richting gegeven. Daarna ben ik in stapjes, via het inzetten van hun netwerk en het meedenken met sollicitaties, naar mijn nieuwe baan begeleid. Hiervoor ben ik echt dankbaar en kan ik dit traject iedereen aanraden

Ik heb zo’n fijne coaching gehad, wetenschappelijk onderbouwd en een persoonlijke benadering. Ik had bijvoorbeeld als doel minder zorgen te hebben rondom werk en daardoor weer beter te kunnen slapen. Het is heerlijk dat dit nu wel weer kan. Dit komt ook door kleine oefeningen gedurende mijn dag. Bijvoorbeeld door een wandeling of een bodyscan. Ik heb ook meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en eigen drijfveren. Dit betekent dat ik beter weet wat werkt voor mij en wat niet.

Buro de Waal biedt geen standaard traject, maar coaching op maat. Er wordt echt gekeken naar wat op dat moment nodig is en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat alles in een zeer prettige, vertrouwelijke en open sfeer.

Ik kan Buro de Waal voor 100 % aanbevelen aan mensen die kampen met een burn-out of stress, ook wanneer deze zeer heftig en langdurig aanwezig is. Buro de Waal leert je omgaan met moeilijke emoties (bijv. angst) op een manier dat deze niet je leven bepalen maar dat jij zelf bepaald hoe jij je leven leidt. Het coachtraject is zeer goed praktisch en inspirerend vormgegeven en toegespitst op de individuele problematiek.

Vorig jaar kwam ik in contact met Christel omtrent een loopbaanvraag. Al vanaf het intakegesprek vond ik haar warme en vriendelijke persoonlijkheid erg prettig. In de coachingssessies bleek haar deskundigheid en doortastendheid, ze liet mij nagaan wie ik ben en wat ik kan. Ze toonde zich empatisch, maar ook professioneel en kon mij daardoor uitstekend coachen. Christel werkt gestructureerd, komt afspraken na én zet altijd een stapje extra om je te helpen.

Dankzij een passend traject en professionele begeleiding heb ik sneller dan verwacht weer plezier in mijn werk.

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige en vooral persoonlijke manier gekeken naar je huidige situatie, wat de vraag achter de vraag is en hoe ze je het beste kunnen helpen met het vinden van de antwoorden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Bij Buro de Waal had ik binnen enkele minuten het gevoel dat er een deskundig iemand tegenover me zat die door heel goed luisteren en de juiste vragen te stellen in no-time de wandelroute voor zich zag (soms letterlijk) waarmee ik weer bij mijn vrolijke en rustige zelf terug zou kunnen komen. In mijn eigen tempo en met oog voor mijn persoonlijkheid.

Zowel Christel als Mireille zijn fijne personen die snel vertrouwen winnen en goed aansluiten bij wat je als coachee nodig hebt. Ik heb me altijd begrepen en gerespecteerd gevoeld en veel over mezelf geleerd. Nu ik de stress en burnoutcoaching doorlopen heb ben ik toe aan de volgende stap (re-integratie en loopbaancoaching) die ik graag hier zou voortzetten, omdat ik veel vertrouwen heb dat Buro de Waal mij ook hierin goed zal kunnen begeleiden.

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige manier gekeken naar wat er bij je past, wat je goed zou doen en wat er mogelijk is binnen de termijnen waarin we werkten. Je krijgt duidelijke opdrachten mee die je meer zelfinzicht en structuur geven.

Wat ik het fijne vind aan de coaching van Mireille bij Buro de Waal is dat er puur gekeken wordt wat voor jou zelf werkt. Er wordt geen standaard route of stappen plan afgegaan, maar er wordt gekeken naar jou als persoon en wat kan bijdragen aan jou toekomst.

Ik zou buro de Waal iedereen aanbevelen die met dit soort klachten te maken heeft. Het waren altijd hele leuke, interessante, geestverruimende leerzame gesprekken. Ik sta nog steeds versteld wat ik in een korte tijd bereikt hebt dankzij mijn coach Mireille.

Want onze klanten over ons zeggen…

Wanneer een coachtraject volledig is afgerond ontvangen onze cliënten een uitgebreide vragenlijst. De antwoorden en input uit de vragenlijsten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vanwege de vertrouwelijke relatie met onze cliënten bieden wij altijd de mogelijkheid een referentie af te geven met voornaam, achternaam of volledig anoniem. Op deze pagina zijn de meest recente referenties terug te vinden.

Omdat een referentie niet alles zegt nodigen wij je vooral uit om persoonlijk kennis te maken. Dit is gratis en vrijblijvend. Op deze wijze heb je de gelegenheid om een goede eerste indruk te vormen. Je bent van harte welkom de koffie (of thee) staat voor je klaar.