You miss 100% of the shots you don’t take

Wayne Gretzky

Dit is iets voor jou wanneer…

– Je het werk gaat hervatten na een periode van ziekte door psychische klachten zoals burn-out, stress of depressie;
– Je je werk op een andere wijze wilt gaan doen dan voorheen en je wilt wegblijven van je valkuilen;
– Je weer aan de slag wilt maar wel vanuit een goede balans tussen werk en privé.

Het resultaat…

Je krijgt meer zelfvertrouwen en plezier in je werk. Ontspannen werken en met energie thuis komen zijn speerpunten. Door middel van een talentanalyse ontdek je wat jouw unieke talenten zijn. De periode van re-integratie wordt een hele leerzame en waardevolle tijd. Opgedane inzichten leer je toe te passen in de praktijk.

Wat is mijn investering?

Tijdens een kosteloos, vrijblijvend persoonlijk gesprek maken we kennis en kijken we naar jouw situatie. Bijna alle werkgevers zijn bereid om het coachingstraject geheel of gedeeltelijk te vergoeden omdat het herstel, door de coaching, voorspoediger verloopt. Wil jij ontdekken wat coaching bij re-integratie voor jou kan betekenen?

Nothing is given to you. Everything is earned. You have to have that mindset that you have to work every single day. Learn every single day.

Saquan Barkley

On the Job en off the job

Bij re-integratiecoaching ondersteunen we bij psychische klachten zoals stress, burn-out of depressie en hoe hiermee om te gaan in je dagelijks leven én werk. We begeleiden je wanneer je na een periode van ziekte, je werk weer gaat hervatten. Ook preventief kunnen we voor jou van betekenis zijn; mocht je spanning en stress ervaren, ook dan is deze vorm van coaching zéér waardevol.

Vaak is het noodzakelijk om het werk op een andere wijze te gaan doen dan voorheen, waardoor er een goede balans ontstaat tussen het uitvoeren van het werk en de persoon die jij als werknemer bent.

Coaching on-the job is persoonlijk, heel praktisch en vindt plaats óp de werkvloer. We helpen je om opgedane inzichten praktisch toepasbaar te maken bij het uitvoeren van jouw werktaken. Je persoonlijke effectiviteit wordt stap voor stap vergroot en je zelfvertrouwen groeit zienderogen. Je bouwt je uren op, helemaal in lijn met jouw herstel zodat je belastbaarheid toeneemt.

De re-intergratie coaching kan off-the-job, bij Buro de Waal plaats vinden (of wandelend of op een andere (gewenste) plek). De volle aandacht gaat uit naar jouw ontwikkel- en/of herstelvraag.

Tijdens het coachtraject hebben we ook oog voor je directe collega’s. Voor hen is het wennen dat je er weer bent, maar nog niet helemaal hersteld bent. Voor hen is het nieuw dat je jouw werk op een andere wijze gaat doen omdat je bijvoorbeeld grenzen gaat aangeven, hulp vraagt of taken delegeert. We begeleiden je bij de communicatie hierover zodat de hernieuwde samenwerking prettig verloopt.

Tijdens je coachtraject helpen we je om te denken en te leren vanuit dat wat werkt, wat klopt, wat al aanwezig is, wat goed gaat en waar je sterk in bent. Daar leggen we de focus op en vervolgens gaan we kijken en oefenen hoe je dat kunt gaan uitbreiden naar andere situaties. Op het werk en daarbuiten.

Samenwerking

Als jij het wilt kan de coaching een integraal karakter krijgen. Dan stemmen we de coaching af met je therapeut of behandelaar (als je die hebt), de Arboarts en/of de werkgever. De ervaring leert dat deze integrale aanpak de beste sleutel is tot succes en je snel weer ‘flow’ ervaart.

Wat cliënten over ons zeggen…

Een van mijn grootste wensen was het eigen maken van mijn nieuwe ik op mijn werkplek, in contact met anderen, maar vooral ook voor mijzelf. Ik ben meer voor mijn grenzen gaan staan en deze ook gaan uitspreken naar anderen. Ik voelde mijzelf al vrij snel happy. Er zijn op een heel aantal gebieden dingen voor mij veranderd. Ik ben meer gaan kijken naar wat ik graag wil en wat ik belangrijk vind.

Het plezier in het werk is langzamerhand teruggekomen en ook de passie die ik voel voor het werk. Ik ben er juist achter gekomen wat ik wel leuk vind en minder leuk vind, waar ik het in de organisatie wel mee eens ben en waar niet en vooral mijn grenzen hierbij aangeven. Ik durf nu ook verder vooruit te kijken en te onderzoeken waar in het werkveld nog meer krachten, mogelijkheden en kansen liggen.”

Jittejuni 2018

Neem contact met mij op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.