Wil jij de club van gestreste en gehaaste mensen dolgraag verlaten? Ervaar dat leven vanuit rust, balans en met voldoende energie ook voor jou mogelijk is.

Dit is iets voor jou wanneer…

Chronische stress tast alles in je leven aan. Je kunt steeds moeilijker genieten van de leuke kanten van het leven. Je bent druk, gehaast of doodmoe en je spreekwoordelijke lontje wordt steeds korter. Je hebt het gevoel altijd aan te staan. Slapen gaat steeds slechter. De laatste maanden ben je vaak ziek en hebt allerlei lichamelijke kwaaltjes die je niet kunt verklaren. Misschien ben je zelfs ongenietbaar voor mensen in je omgeving. Je bent je zelf niet meer, hierdoor kun je mensen in je omgeving van je vervreemden.

Stress en burn-out test

Wil jij weten waar jij staat op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out? Het invullen van de test geeft een goede indicatie van waar jij staat op het gebied van burn-out en stress. Het invullen van de test kost enkele minuten van je tijd. Na het invullen ontvang je direct de uitslag en een advies per mail. Wij weten dat het maken van een test spannend kan zijn. Het maken van de test is daarom volledig anoniem.

Klik hier om de test de starten…

Wat is een burn-out?

Wil jij meer weten over stress, overspannenheid en burn-out?
– Wat zijn de symptomen bij burn-out;
– Wat zijn de symptomen bij overspannenheid;
– Op welke manier je kunt vaststellen of je overspannen of burn-out bent;
– Wat te doen wanneer je burn-out bent;
– Wat je kunt doen om te herstellen van overspannenheid of burn-out.

Lees meer…

Wat cliënten over ons zeggen…

Wat ik het fijne vind aan de coaching van Mireille bij Buro de Waal is dat er puur gekeken wordt wat voor jou zelf werkt. Er wordt geen standaard route of stappen plan afgegaan, maar er wordt gekeken naar jou als persoon en wat kan bijdragen aan jou toekomst. Je hoeft geen schaamte te kennen want alles kan besproken worden en alles wat je bespreekt en belangrijk vind wordt mee genomen in de coaching!

AnoniemApril 2019

“Je hebt geen toverkracht nodig om te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf” (J.K. Rowling)

Coaching

Buro de waal is specialist in het voorkomen en verhelpen van stress en burn-out klachten. Door onze succesvolle aanpak met fysieke en mentale oefeningen, waar mogelijk in de buitenlucht, helpen wij je weer fit, gelukkig en vitaal te worden.

Het 8 stappenplan sluit aan bij iedere fase van jouw herstel. Door 1 op 1 gesprekken en een ondersteunend online E-health programma wordt je optimaal begeleid naar fysieke en mentale gezondheid. Oude patronen worden doorbroken met een duurzame verandering als resultaat.

Bekijk hier onze brochure.

Training

Ben je op zoek naar een goede balans tussen enerzijds energie en anderzijds rust en ontspanning? Wil je minder stress voelen in je lichaam en hoofd? Wil je met plezier leven en werken?

Start dan met de praktijkleergang Stress de baas van Buro de Waal en ontdek dat leven en werken vanuit ontspanning, plezier en passie ook voor jou is weggelegd.

Wil je meer weten over de praktijkleergang Stress de baas?

Klik hier voor meer informatie.

Investering

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk gesprek maken we kennis en bekijken we jouw persoonlijke situatie grondig. Bij gebleken wederzijds vertrouwen maken we samen een plan dat gericht is op jouw toekomst en herstel.

Bijna alle werkgevers zijn bereid om het coachingstraject geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Het aantal sessies is afhankelijk van je klachten en behoefte. Het gemiddelde aantal sessie ligt tussen 6-10.

Neem contact met mij op voor een intake gesprek

Download hier ons gratis E-book. Help, ik ben burn-out. Met informatie en handige tips om er snel weer bovenop te komen. Ja, ik wil graag het gratis E-book ontvangen

Neem contact met mij op