Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

Waardentest

Heb jij moeite om die dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn? Heb je het idee dat je geleefd wordt en niet toekomt aan die dingen die je gelukkig maken? Voldoende aandacht aan je waarden besteden zorgt voor minder stress, meer energie en vooral voor meer voldoening en geluk. 

Slaapproblemen

Hoeveel uur slaap je per nacht? En hoe is de kwaliteit van je slaap. Wist je dat ongeveer een kwart van de bevolking van 15 jaar en ouder slaapproblemen heeft? In dit artikel meer informatie en tips voor een goede nachtrust.

Heb jij een monkeymind?

/
Wat is een monkeymind. Ontdek in dit artikel alle kenmerken en lees alle voordelen en nadelen van dit aapjesgedrag.
BurodeWaal

Zo ontdek je jouw unieke talentenprofiel

/
Herken jij jouw talenten niet meer? Ben je op zoek naar juist die talenten die jou uniek maken? Of heb je überhaupt het idee dat je geen onderscheidende talenten hebt? Wil jij 2021 verder met een écht plan? Jouw talenten herkennen en ook weten wat je met die talenten kunt doen?

De talentgerichte benadering

Meer doen met je talenten geeft energie en zorgt ervoor dat je minder last hebt van stress. Je presteert beter en hebt meer zelfvertrouwen. Kortom een belangrijke bron die jou helpt om te floreren.

E-magazine winter 2020 | Buro de Waal

/
Het thema van deze editie is zingeving. Een flinke portie inspiratie voor meer waardering van de mooie dingen in het leven, dankbaarheid, hoop en humor.

Geen nieuws missen?

Ontvang 4x per jaar het E-Magazine van Buro de Waal met artikelen, informatie, inspiratie en verhalen die je raken.