Waardentest

Test | Auteur Christel Hendriks | leestijd circa 3 minuten

Heb jij moeite om die dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn? Heb je het idee dat je geleefd wordt en niet toekomt aan die dingen die je gelukkig maken? Voldoende aandacht aan je waarden besteden zorgt voor minder stress, meer energie en vooral voor meer voldoening en geluk. 

Ik heb hier zelf ook lange tijd mee geworsteld. Ik had veel moetjes op mijn to-do lijstje staan. Hierdoor was er vaak weinig ruimte voor die dingen die echt belangrijk voor mij zijn.

Uiteindelijk besloot ik de dingen anders te gaan doen. Ik maakte inzichtelijk wat mijn belangrijkste waarden zijn en zorg ervoor dat die dingen iedere week terugkomen in mijn planning. Hierdoor ervaar ik dat er ook voldoende ruimte is voor die dingen die mij plezier en ontspanning bezorgen.

Heb jij moeite om, in deze ingewikkelde tijden, aandacht te besteden aan die dingen die voor jou belangrijk zijn? Vul dan de waardentest in. Wij hebben deze test speciaal gemaakt om snel inzichtelijk te maken welke waardengebieden wat extra aandacht kunnen gebruiken (en welke wat minder;-))

Download de test hier:

Waardentest (526 downloads )

Heb jij behoefte aan extra begeleiding na het maken van deze test? Om jouw waarden een goede plek te geven in jouw week? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Klik rechts op deze pagina op het plusje en vervolgens op het agenda-logo. Je kiest dan makkelijk een moment dat ons beide past! Doen hoor.

Fijne werkdag, lieve groet Christel

Buro de Waal | Experts bij stress & burn-out

We begeleiden mensen bij stress & burn-out klachten, re-integratie, loopbaanvraagstukken en bij talentontwikkeling. We helpen je om de gewenste groei in mindset te maken waardoor jij het beste uit jezelf kunt halen. Weten waar jij staat op het gebied van stress? Maak dan de gratis burn-out test.

>> maak de test

Geen nieuws missen?

Ontvang vier keer per jaar het E-Magazine van Buro de Waal.

Bekijk ook

Waardentest

Voor de totstandkoming van dit artikel is gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

  • Bron: Wilson et al., 2010