Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis college ‘Brein in balans’

6 oktober @ 15:30 - 17:30

- gratis

Per dag hebben we zo’n 60.000 gedachten….

Word jij soms ook helemaal in beslag genomen door je gedachten? Het lijkt op deze momenten of je gedachten niet meer te sturen zijn en je een orkaan van gedachten hebt. Je hebt allerlei soorten gedachten, fijne, praktische maar soms ook negatieve en piekergedachten. Ongecontroleerde gedachtes belemmeren de vrije doorstroom van ervaringen in het hier en nu. Dat leidt tot innerlijke onrust, verwarring en onevenwichtigheid. Dit maakt ons nerveus, onrustig, opgejaagd, begerig en angstig.

Hoe zorg je ervoor dat je gedachten je niet uitputten? En dat je gedrag niet alleen bepaald wordt door deze gedachten. Dat je die dingen doet die je graag wilt doen en die voor jou belangrijk en waardevol zijn?

Wist je dat gedachten onze fysieke en mentale gezondheid sterk beïnvloeden? En dat jouw gedachten veel invloed hebben op de mate waarin jij werkdruk en stress ervaart?

Tijdens het college ‘Brein in Balans’ ontdek je:

  • Op welke wijze ons brein een rol speelt in de stress die je ervaart;
  • Wat een monkey-mind is;
  • Hoe je op een goede wijze omgaat met stress-verhogende piekergedachten;
  • Welke dingen je zelf direct kunt doen om minder stress te ervaren in je leven.

Voor wie

Het college is bedoeld voor mensen die last hebben van werkdruk en stress en meer willen weten over de rol die ons brein daarbij speelt. En voor iedereen die de mechanismen achter stress beter willen leren kennen en opmerken om zo de weg vrij te maken om er anders mee om te gaan.

Neem deel aan het gratis college ‘Brein in balans’

Ben jij benieuwd hoe dit werkt? En wat je wel en niet kunt doen om de hoeveelheid gedachten te beïnvloeden? Dinsdag 6 oktober geeft Buro de Waal een college met als titel ‘Brein in Balans’. Het college duurt circa 2 uur en is gratis bij te wonen.

Deelnemen en inschrijven

Wees er snel bij want vol = vol. Vanwege het Covid-19 virus laten wij maximaal 6 mensen deelnemen aan het college. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand waarborgen. Na inschrijving laten wij je per mail weten of je aanmelding definitief is.

Helaas is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor dit college. 24 november geven wij een uitgebreide versie van dit college. Meer weten? Bekijk dan het evenement van 24 november.

 

 

 

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
gratis
Site:
www.burodewaal.nl

Organisator

Buro de Waal
E-mail:
info@burodewaal.nl

Locatie

De Bosduivel
Joanneslaan 4
Heilige Landstichting, Gelderland 6564AG Nederland

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
gratis
Site:
www.burodewaal.nl

Organisator

Buro de Waal
E-mail:
info@burodewaal.nl

Locatie

De Bosduivel
Joanneslaan 4
Heilige Landstichting, Gelderland 6564AG Nederland