Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Burn-out, dat zie je zo!

3 maart @ 16:00 - 18:00

- Gratis

Problemen rondom werkdruk, overspannenheid en burn-out nemen steeds verder toe. 36 procent van het werkgerelateerde verzuim ontstaat door stress. Toch zijn er maar weinig organisaties waarin leidinggevenden en HR professionals leren hoe je overmatige werkdruk, stress en de eerste signalen van burn-out kunt herkennen. 

Inhoud van het werkcollege

Vaak te laat komen, eerder van het werk vertrekken, dingen vergeten en irritatie zijn slechts een paar verschijnselen die kunnen duiden op stress.

Tijdige signaleren dat medewerkers last hebben van stress en werkdruk voorkomt dat ze blijven doorgaan en uiteindelijk ziek thuis komen te zitten. Wat zijn nou die eerste signalen? Bestaat zoiets als goede stress? Hoe kom je van stress naar overspannenheid en vervolgens naar een burn-out? En welke medewerkers zijn meer vatbaar voor stress? En als je dan iets denkt te signaleren bij je medewerker, hoe ga je dan een goed gesprek aan?

Wil je samen met vakgenoten in 2 uur tijd worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van stress en burn-out?
Buro de Waal verzorgt in samenwerking met Robert Wouterse op dinsdag 3 maart 2020 een interactief werkcollege.

Werkcollege

Tijdens het werkcollege is er, naast de lezing, volop ruimte voor vragen en dialoog. In het werkgedeelte van het college kun je aan de slag met eigen casuïstiek. We sluiten af met een dialoog rondom het vraagstuk hoe je vanuit de eigen rol kunt bijgedragen aan duurzame inzetbaarheid van werkenden.

Programma werkcollege

  • 15.30 uur: Inloop
  • 16.00 uur: Start werkcollege
  • 18.00 uur: Afronding

Aanmelden

Wij nodigen je van harte uit om aan het werkcollege deel te nemen. We zorgen voor een snack en wat te drinken. Het werkcollege vindt plaats bij De poort van Nijmegen, Kerkenbos 1037/6546BB Nijmegen. Aan het bijwonen van het werkcollege zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden werkcollege burn out, dat zie je zo! 3 maart 2020

  • Na het insturen van je gegevens ontvang je van ons een bevestiging van je definitieve deelname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: