Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

Johan Cruijff

Iets voor jou wanneer…

Hét coachprogramma om je talenten te ontdekken en de baan of rol die bij je past. Loopbaancoaching is iets voor jou wanneer:
– Je wilt werken vanuit jouw persoonlijke unieke talenten, drijfveren en ambities;
– Je wilt energie krijgen van jouw werk;
– Je wilt weten welke werkomgeving bij je past;
– Je zoekt iets anders dan je huidige baan maar je weet nog niet wat;
– Je wilt onderzoeken wat en of wellicht zelfstandig ondernemerschap bij je past;
– Je wilt meer rust en zelfvertrouwen om jezelf te “verkopen” in gesprekken die ertoe doen.

Test je Talent…

Om zo goed mogelijk jouw persoonlijkheid in kaart te brengen nemen wij enkele testen bij je af. Door middel van deze test worden jouw drijfveren, talenten, competenties, meest passende werkomgeving-branche-functies in beeld gebracht. De testen maak je gewoon thuis achter je computer. De uitkomsten van de test en een uitgebreid advies ontvang je tijdens een gesprek met een van onze testexperts. Na het gesprek ontvang je diverse rapporten:
– Talent- en competentiepaspoort;
– Uitgebreid testrapport;
– Beroepeninteresse analyse.

Lees meer 

Coaching…

Het coachprogramma wordt samengesteld naar aanleiding van jouw persoonlijke wensen. We werken met een basis programma maar desgewenst kun je ook enkele onderdelen van dit programma doorlopen  zoals bijvoorbeeld alleen de Talenten Test. Op deze manier ga jij aan de slag met die onderdelen die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn. Tijdens het intake gesprek bespreken wij uitgebreid jouw wensen zodat een programma op maat gemaakt kan worden. Gratis kennis maken? Vul dan het contactformulier in.

Ik wil kennis maken

Wist je dat onze sessies gemiddeld worden beoordeeld met een 8,8?

Door de coaching heb ik geleerd waarom het belangrijk is om dingen te doen die mij gelukkig maken. Dit helpt mij om prioriteiten te stellen. Ik heb hierdoor een leuker leven met veel meer rust! Ook heb ik geleerd welke talenten ik bezit. We hebben veel onderzocht. Ontplooi ik deze talenten nu in mijn dagelijks werk? Hoe kan ik meer doen wat ik belangrijk vind en waar ik goed in ben? Dit leverde mij zeer interessante inzichten op. Christel is een jonge, spontane en hippe coach. Ze heeft veel mensenkennis en kent de zakenwereld. Ik keek ieder keer uit naar onze coaching, omdat ik iedere sessie weer iets meer over mijzelf leerde en dichter bij mijzelf kwam.

Lindsey Franken

Ik zou Buro de Waal zeker aan willen raden. Er wordt op een open, prettige manier gekeken naar wat er bij je past, wat je goed zou doen en wat er mogelijk is binnen de termijnen waarin we werkten. Je krijgt duidelijke opdrachten mee die je meer zelfinzicht en structuur geven.

Nathalie GeijtenbeekApril 2019

Ontdek je talent met de TMA methode…

Lees hier meer over deze unieke methode…

Loopbaan coaching het programma (volledig traject)

Stap 1 zelfanalyse

Aan de hand van opdrachten, testen en coachsessies  krijg je inzicht in jouw unieke drijfveren, talenten en competenties. Je bouwt stap voor stap aan zelfinzicht waardoor een goede match gemaakt kan worden met werk dat bij jou past.

Stap 2 koers bepalen

In deze fase van de loopbaancoaching maak je enkele testen om inzicht te krijgen in de meest passende werkomgeving, branche, functie(s) en activiteiten. Deze fase wordt afgerond met een uitgebreide zelfanalyse. Je ontdekt wat past bij jouw unieke talent.

Stap 3 Presentatie

Je krijgt praktische tips over het maken van een goed cv en je presentatie op LinkedIn. Daarnaast krijg je in het offline gedeelte concrete tips over waar je op moet letten om jezelf te ‘verkopen’ aan je potentiële nieuwe werkgever.

Neem contact met mij op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.