Wil jij de club van gestreste en gehaaste mensen dolgraag verlaten? Ervaar dat leven vanuit rust, balans en met voldoende energie ook voor jou mogelijk is.

Dit is iets voor jou wanneer…

Chronische stress tast alles in je leven aan. Je kunt steeds moeilijker genieten van de leuke kanten van het leven. Je bent druk, gehaast of doodmoe en je spreekwoordelijke lontje wordt steeds korter. Je hebt het gevoel altijd aan te staan. Slapen gaat steeds slechter. De laatste maanden ben je vaak ziek en hebt allerlei lichamelijke kwaaltjes die je niet kunt verklaren. Misschien ben je zelfs ongenietbaar voor mensen in je omgeving. Je bent je zelf niet meer, hierdoor kun je mensen in je omgeving van je vervreemden.

Burn-out test

Wil jij weten waar jij staat op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out? Het invullen van de test geeft een goede indicatie van waar jij staat op dit gebied. Het invullen van de test kost enkele minuten van je tijd. Na het invullen ontvang je direct de uitslag en een advies per mail. Wij weten dat het maken van een test spannend kan zijn. Om aanvullende vragen te beantwoorden nemen wij nadat je de test hebt gemaakt altijd telefonisch contact met je op.

Burn-out symptomem

Wil jij meer weten over stress, overspannenheid en burn-out?

– Wat zijn de symptomen bij burn-out;
– Wat zijn de symptomen bij overspannenheid;
– Op welke manier je kunt vaststellen of je overspannen of burn-out bent;
– Wat te doen wanneer je burn-out bent;
– Wat je kunt doen om te herstellen van overspannenheid of burn-out.

Lees meer…