Buro de Waal bestaat vandaag precies 1 jaar. En wat was het een super jaar. Een jaar vol met leuke cliënten, waardevolle en inspirerende netwerkgesprekken en mega veel support van lieve familie en vrienden. Een jaar vol groei en ontwikkeling zowel zakelijk als privé. Van Startup Nijmegen naar een eigen praktijk. Wij realiseren ons iedere dag dat wij bouwen aan onze droom. Onze droom om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Omdat wij jarig zijn trakteren wij jou.

Gratis Workshop: Maak van stress je vriend

Maandagavond 20 mei (19.00-22.00): een workshop waarin je ervaart hoe je dat gejaagde gevoel wat stress je kan geven kunt gebruiken zodat je meer balans en rust in je leven gaat ervaren.
Lees meer en direct inschrijven 

Gratis workshop: Ontdek je talent

Maandagavond 27 mei (19.00-22.00): Een workshop waarin je ontdekt wat je talent is en hoe je kunt leven en werken vanuit jouw unieke talent.
Lees meer en direct inschrijven 

Fikse korting op de Talenten Analyse

Als kers op de taart ontvang je in de maand mei 100,- korting op de Talent Analyse van TMA. De Talent Analyse is een uitgebreid Test Rapport wat jouw unieke drijfveren, talenten en competenties in beeld brengt. Een mooi vertrekpunt bij de zoektocht naar bijvoorbeeld een nieuwe baan. Om de Talent Analyse aan te vragen met de korting vul het contactformulier in en geef in de beschrijving aan dat het gaat om de Talent Analyse. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wees er snel bij, per workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*actievoorwaarden
Voor de workshops: inschrijven voor maximaal 1 workshop per persoon. Het maximaal aantal deelnemers per workshop is 6. Voor de workshops geldt vol is vol en deelname op basis van binnenkomst van inschrijving. 
Talent Analyse: maximaal 1 per persoon. Aanvragen worden alleen met korting verstrekt bij afname in de maand mei. De test dient voor 30 juni 2019 te zijn afgerond. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *