Re-integratie van medewerkers: kopzorgen of ontzorgen?

Je bent lang ziek geweest. Een vervelende periode waarvan je nog herstellende bent. Toch ga je ook weer aan het werk. Aan de ene kant fijn om weer gewoon méé te kunnen doen, je collega’s weer te zien en aan de andere kant is het ook best eng. Op het werk is het immers ook misgegaan. Jij bent inmiddels veranderd maar de organisatie is hetzelfde gebleven. Lees hier hoe de begeleiding van Buro de Waal je hierbij kan ondersteunen.

Het hervatten van werk na een periode van ziekte door psychische klachten zoals burn-out, stress of depressie is vaak een flinke drempel. Je wilt op een andere wijze gaan werken dan voorheen en uit je valkuilen wegblijven. Je wilt weer aan de slag maar wel vanuit een goede balans tussen werk en privé. Er zijn diverse vormen van maatwerkbegeleiding door Buro de Waal zodat re-integratie voorspoedig verloopt. Een groot voordeel dus voor jou als werknemer.

Zo werkt het

Inzichten die je hebt opgedaan in de afgelopen periode, maken we samen praktisch toepasbaar voor het werk. Door veel te oefenen met nieuw en door jou gewenst gedrag, groeit je zelfvertrouwen zienderogen en je effectiviteit neemt toe. Een coachtraject bij re-integratie is een periode van doen, ervaren en leren.
We kijken vooral naar wat werkt en hoe je dat kunt toepassen in meerdere situaties. De werkvormen zijn divers en passend bij jouw situatie.
Bovendien zijn werkgevers bijna altijd bereid de kosten voor deze coaching geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Wil je meer weten? Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Neem contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *