Terugblik op de Week van de Werkstress

In de week van 12 tot en met 16 november heeft Buro de Waal meegedaan met de Week van de Werkstress 2018. Gratis en vrijblijvend kon iedereen zich aanmelden voor een gratis coachsessie om zelf te ervaren wat onze coaching inhoudt en hoe we werken.

Kennismaken met stress- en burn-outcoaching

Tijdens deze week hebben we mensen kennis laten maken met stress- en burn-outcoaching, heel laagdrempelig. We kregen maar liefst 18 aanmeldingen. We vonden het fijn dat men de weg naar Buro de Waal wist te vinden. Het toont aan dat mensen die last hebben van werkdruk en/of stress, er graag wat aan willen doen.

Gelukkig maar want hoe sneller je erbij bent hoe voorspoediger het herstel verloopt.

Deskundige begeleiding

Professionele begeleiding door mensen met kennis van zaken helpt enorm bij het leren omgaan met werkdruk en stress. En bovendien kan het helpen om te voorkomen dat je ziek wordt.

Gratis intake

Nu ligt de Week van de Werkstress wel achter ons maar het is nog steeds mogelijk om vrijblijvend kennis met ons te komen maken. Een eerste afspraak is altijd kosteloos.

Heb jij zelf last van stress- of burn-out klachten of misschien iemand die je kent? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Doe de test

Je kunt ook op onze website de burn-outtest maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *