Terugblik op de Week van de Werkstress

In de week van 12 tot en met 16 november heeft Buro de Waal meegedaan met de Week van de Werkstress 2018. Gratis en vrijblijvend kon iedereen zich aanmelden voor een gratis coachsessie om zelf te ervaren wat onze coaching inhoud en hoe we werken.

Aandacht voor werkstress bij organisaties

Diverse organisaties hebben ons aanbod bij hun medewerkers onder de aandacht gebracht.
Tijdens deze week hebben we mensen kennis laten maken met stress- en burn-outcoaching, heel laagdrempelig. We kregen maar liefst 18 aanmeldingen. We vonden het fijn dat mensen hun weg naar Buro de Waal wisten te vinden. Het toont aan dat mensen die last hebben van werkdruk en/of stress, er graag wat aan willen doen.

Gelukkig maar want hoe sneller je erbij bent hoe voorspoediger het herstel verloopt.

Juiste begeleiding

Professionele begeleiding door mensen met kennis van zaken helpt enorm bij het leren omgaan met werkdruk en stress. En bovendien kan het helpen om ziekteverzuim te voorkomen.

Nu ligt de Week van de Werkstress wel achter ons maar het is nog steeds mogelijk om kosteloos en vrijblijvend met ons kennis te komen maken.

Werk maken van stressklachten

Werken er bij jou medewerkers die last hebben van stress- of burn-out klachten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Doe de test

Je kunt ook op onze website de burn-outtest maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *