Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

BurodeWaal

Zo ontdek je jouw unieke talentenprofiel

/
Herken jij jouw talenten niet meer? Ben je op zoek naar juist die talenten die jou uniek maken? Of heb je überhaupt het idee dat je geen onderscheidende talenten hebt? Wil jij 2021 verder met een écht plan? Jouw talenten herkennen en ook weten wat je met die talenten kunt doen?

De talentgerichte benadering

Meer doen met je talenten geeft energie en zorgt ervoor dat je minder last hebt van stress. Je presteert beter en hebt meer zelfvertrouwen. Kortom een belangrijke bron die jou helpt om te floreren.

E-magazine winter 2020 | Buro de Waal

/
Het thema van deze editie is zingeving. Een flinke portie inspiratie voor meer waardering van de mooie dingen in het leven, dankbaarheid, hoop en humor.

E-magazine najaar 2020 | Buro de Waal

/
Het thema van deze editie is piekeren. Je leest meer over het verschil tussen denken en piekeren, je krijgt tips om piekeren te verminderen en je test waar jij staat op dit gebied.

Heb jij een groeimindset?

Hoe vaak vier jij jouw mislukkingen? De manier waarop je omgaat met je fouten bepaald voor een groot gedeelte wat voor een mindset je hebt.

Gratis coachsessie

Alle hectiek van dit voorjaar, even van je af zetten? Buro de Waal geeft deze lente gratis coachsessies weg. Schrijf je nu in.

Geen nieuws missen?

Ontvang 4x per jaar het E-Magazine van Buro de Waal met artikelen, informatie, inspiratie en verhalen die je raken.