Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

Dagelijkse twijfel

/
Denk jij ook wel eens, “Doe ik wel het juiste werk? Is dit wel het juiste bedrijf voor mij? Is dit het nou allemaal?” Deze vragen zijn voor veel mensen herkenbaar. In dit artikel oplossingen die de twijfel weg nemen.

Gratis sessie loopbaancoaching tijdens de Week van de Loopbaan

/
Gratis individuele sessie loopbaancoaching. Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen? Doe ik werk dat het beste bij mij past? Werk ik wel bij de juiste organisatie? Is dit het nou allemaal wel? Dan is een gratis sessie loopbaancoaching iets voor jou.

Het hogere doel klein maken (GR 5 deel 1)

/
Lang gelden liepen mijn partner en ik het Pieterpad. Een lange afstandswandelroute die loopt van Pieterburen in Groningen naar de Pietersberg bij Maastricht. Totale lengte 475 km. We vonden het heerlijk om zo’n grote route, dwars door Nederland te wandelen en het leek ons een prachtig doel om te gaan realiseren.
loopbaan, workshop, Rabobank, week van de loopbaan. levenlangontwikkelen

Workshop: ‘Wat kan ik nog meer met mijn ervaring?’

/
Exclusieve workshop voor medewerkers van de Rabobank.

Werken in de financiële sector is uitdagend, dynamisch, en zeer interessant. Toch is een carrière in het bankwezen, er ook een die onzekerheden kent. Juist in deze tijd wordt er verregaand geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Wat betekent dat voor jou op korte of lange termijn?

Balans na je vakans: 5 tips om het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden

/
Vaak lukt het nog maar eventje om het vakantiegevoel op het werk nog even vast te houden maar daarna zit je er weer helemaal in, net als voordat je ging. Is dat herkenbaar?
vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, fitte medewerkers, vitaliserend HR-beleid, eenlevenlangontwikkelen, loopbaancoaching, Buro de Waal, loopbaantraining

Re-integratie van medewerkers: kopzorgen of ontzorgen?

/
Heb je ook wel eens te maken met een medewerkers die na een langdurig ziektetraject gaat re-integreren, bijvoorbeeld na een burn-out of een depressie? Wist je dat medewerkers vaak onvoldoende steun en begeleiding ervaren om het werk weer op te pakken?

Geen nieuws missen?

Ontvang 4x per jaar het E-Magazine van Buro de Waal met artikelen, informatie, inspiratie en verhalen die je raken.