Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

BurodeWaal

Wat is jouw talent DNA?

/
Herken jij jouw talenten niet meer? Ben je op zoek naar juist die talenten die jouw uniek maken? Of heb je überhaupt het idee dat je geen onderscheidende talenten hebt? Wil jij 2019 starten met een plan? Jouw talenten herkennen en ook weten wat je met die talenten kunt doen?

Even helemaal niks…

/
Ben jij de hele dag al aan het rennen met een opgejaagd gevoel tot gevolg? Snak je naar een momentje van rust en ontspanning?

De 12 fases van een burn-out

/
Herken de 12 fases van burn-out. Vroegtijdig herkennen en erkennen van burn-out klachten draagt bij aan spoedig herstel.

Het bos is natuurlijk het mooiste kantoor van Nederland

/
Onlangs is Christel geslaagd voor haar opleiding tot wandelcoach. Christel behoort hiermee tot 1 van de eerste Register Wandelcoaches die Nederland rijk is. Vanwege het behalen van dit diploma is Christel geïnterviewd over wat haar heeft geïnspireerd tot het volgen van deze studie.

“Ik ging met een opgewekt en geïnspireerd gevoel naar huis”

/
Tijdens de landelijke Week van de loopbaan van 17-21 september heeft Buro de Waal haar deuren geopend voor mensen die geïnteresseerd zijn in loopbaancoaching. Lees hier de ervaring van Anneke Hollestein.

Week van de Werkstress

/
Tijdens de Week van de Werkstress biedt Buro de Waal een gratis coachsessie aan professionals die worstelen met vraagstukken op het gebied van stress, burn-out en balans. Meer weten lees dan het artikel en meld je aan.

Geen nieuws missen?

Ontvang 4x per jaar het E-Magazine van Buro de Waal met artikelen, informatie, inspiratie en verhalen die je raken.