Inspiratie, informatie en persoonlijke verhalen die je raken

Balans na je vakans: 5 tips om het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden

/
Vaak lukt het nog maar eventje om het vakantiegevoel op het werk nog even vast te houden maar daarna zit je er weer helemaal in, net als voordat je ging. Is dat herkenbaar?
vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, fitte medewerkers, vitaliserend HR-beleid, eenlevenlangontwikkelen, loopbaancoaching, Buro de Waal, loopbaantraining

Re-integratie van medewerkers: kopzorgen of ontzorgen?

/
Heb je ook wel eens te maken met een medewerkers die na een langdurig ziektetraject gaat re-integreren, bijvoorbeeld na een burn-out of een depressie? Wist je dat medewerkers vaak onvoldoende steun en begeleiding ervaren om het werk weer op te pakken?
maatschappelijke betrokkenheid, coaching, fire starter sessies, studenten, burn-out

Nieuw!! interview burn-out door het ROC Rijn-IJssel (leestijd 3 minuten)

/
Dinsdag 24 april waren wij te gast bij de TV-show 'Showtime' van ROC Rijn-Ijssel. Het programma is een online-show voor studenten door studenten. Buro de Waal was aanwezig als deskundige op het gebied van burn-out en stress. In de live show hebben wij diverse vragen op het gebied van burn-out en stress beantwoord. Lees hier het hele interview.
training werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling, loopbaan begeleiding

Blog: de spiegel van geluk

/
Het is natuurlijk een persoonlijke keuze waarin jij wilt investeren. Waarom dan in geluk? Het antwoord is simpel, gelukkige mensen presteren namelijk beter.

Successen moet je vieren! Maar welke??

/
Het roepen dat je successen moet vieren horen we maar al te vaak. Maar wanneer is iets een succes? En wanneer ga je aan het vieren?
Neem contact met Buro de Waal

Blog: de schone slaapster

/
Ik lig alweer naar het plafond te staren. Al uren. De wekker staat op 3.00 uur. Ik slik. Over een paar uur gaat de wekker. Ik sta op en drink wat water. De uren tikken voorbij. En dan, dan gaat de wekker…

Geen nieuws missen?

Ontvang 4x per jaar het E-Magazine van Buro de Waal met artikelen, informatie, inspiratie en verhalen die je raken.